Onderdeel van Versteegen Groep

Over Versteegen Totaalbouw

Bij Versteegen Totaalbouwzijn er weinig gesloten deuren. Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid vormen de basis voor onze bedrijfsvoering. Voeg een flinke scheut humor daaraan toe en je krijgt een mix die leidt tot gelukkige medewerkers én prachtige (ver)bouwprojecten.

In heel gemeente Peel & Maas en de aangrenzende plaatsen staan we klaar voor mensen die het meeste uit hun bouw- of verbouwbudget willen halen. We geloven in lokaal ondernemen en blijven te allen tijde nuchter. Ook in ons advies.

Maak kennis met Versteegen Groep

Versteegen Groep in Panningen brengt een totaalconcept in de bouw samen in drie onderliggende labels: Versteegen Dakdekkersbedrijf, Versteegen Totaalbouw en Versteegen Interieurbouw. Vakmensen zijn een schaars goed: wij bieden ze de variatie waar ze vaak naar op zoek zijn én bieden onze klant totale ontzoring. Van aanbouw tot dakkapel, en van maatwerk keuken tot complete woningrenovatie: Bij Versteegen Groep kies je voor een nuchtere partij in het hart van Peel en Maas, die niet alleen het hart maar ook de handen op de juiste plek hebben!

Versteegen groep zwart RGB

Ons team staat voor je klaar!

VRAAG
HET AAN
ERIK!

Kan Versteegen het maken? Nou en of! We denken graag met je mee in jouw (ver)bouwproject!

Weet je al zeker dat je ons wil inschakelen? Mooi! Vraag een kennismakingsgesprek aan en we nemen snel contact met je op.